Schrijf in mijn gastenboek

Wil je met mij in contact komen, stuur me dan een bericht via het reactieformulier

  • Ramona van batenburg (3 januari 2023): Super heftig en ook echt indrukwekkend werk! Erg goed neergezet. Puur en echt!
  • Bas Hoogland (15 augustus 2021): Lopend op de Vaalserberg staat er een boek met een brief. Soort vliegende post. Wie het vind mag het houden. Mooi boek met vrouwen portretten van Lucten Koster. Het krijgt een mooi plekje in dit huis...https://www.deheerlijkheidvijlen.nl Dank en groet uit Zuid-Limburg Bas Hoogland
  • Ilse Peters (17 juni 2019): Enorm blij dat ik jullie, jij Luc en je vrouw Annette heb mogen leren kennen ........ zomaar bij toeval of .......... bestaat toeval niet ? Echt trots dat ik model heb mogen zijn bij diverse projecten en dat ik voor het eerst mocht snuffelen aan een performance tijdens een opening van een prachtige expositie! Ik ben jullie ongelofelijk dankbaar en wat een warme en fijne samenwerking telkens weer! We hebben inmiddels al aardig wat avonturen beleefd en de resultaten zijn daar het bewijs van. Iets om nooit te vergeten! Ja het was en het is nog steeds heel bijzonder. Dank jullie wel Luc en Annette, jullie zijn een prachtig en liefdevol stel met warmte en kunst in alle opzichten diep in het hart, hoe mooi is dat :-) Ook wil ik jullie via deze weg enorm bedanken voor alle vertrouwen in mij. Ik heb wederom geleerd en genoten! Hartelijke en welgemeende groetjes van Ilse Peters!
  • Oswald Lieberwerth (16 mei 2019): Ik ben Luc zijn fotowerk gaan zien doordat ik foto’s zag van Ilse! Deze 2 werken ook regelmatig samen! Het werk van Luc is zeker echt bijzonder.Zijn fotowerk steekt ver boven de vele fotografen die zich tegenwoordig allemaal fotograaf noemen. Maar het beeld maken,met licht en entourage en een verhaal maken is heel wat anders! Het naakt van het model is nooit zo in beeld gebracht dat het alleen om het naakt zijn te verkopen! Als je de kans krijgt om zijn werk te bekijken en je doet het niet dan mis je als liefhebber van fotografie een heleboel mooi en inspirerende ideeën! Ik zelf zoek altijd bij tentoonstellingen naar foto’s die mij pakken! Een soort kippenvel moment! Nu heb ik zijn werk tot nu toe alleen op het scherm gezien en dan gebeurd het al! Ik wacht nu op een tentoonstelling van Luc zodat ik het ook in levende lijve kan bewonderen! Maar Luc doet ook meer dan alleen fotografie, maar daar ligt mijn passie nu een maal! Zoek zijn werk op. En schrijf hier ook iets over, is altijd fijn om reacties te krijgen ook al is het misschien niet altijd wat je verwacht. Maar smaak wat is mooi of minder mooi, blijft altijd hoe men in elkaar zit!