Van 1 november tot 1 april 2020 te zien in het Landbouw- en Juttersmuseum Swartwoude in Buren (Ameland)  

'VOETSTAPPEN IN HET ZAND' , een foto-, video- en gedichteninstallatieproject gebaseerd op de legende van de Amelandse strandjutter en heks Rixt van het Oerd.
In de tuin van het museum staan 17 grote fotodoeken opgesteld van 2 x3 m.
Binnen worden een videoinstallatie en een aantal in fotowerk verwerkte teksten gepresenteerd.
Zie de pagina Voetstappen voor alle informatie en enthousiaste reacties tot nu toe,
ook vindt u daar informatie over de verkoop van de buitendoeken en intekening op een fotoboek van het project.
.

 

 

 

In wording: 'THE GREAT SILENCE BEHIND CLOSED DOORS', een conceptueel foto- en videoproject.

Het 'gekkenhuis'', in het verleden een mensonwaardig instituut, waar uit de maatschappij geweerde en verstoten mensen op vaak zeer twijfelachtige gronden een etiket kregen opgeplakt en waar psychische en fysieke mishandeling dagelijks op de loer lagen. Maar ook in de huidige psychiatrische zorg is nog lang niet overal in de wereld alles op orde. 

 

 

'EN UIT DE AARDE VERSCHEEN DE MENS'

Een uitgebreid project rondom onze vergankelijkheid dat drie jaar in beslag genomen heeft. Bestaande uit een groot fotografisch onderdeel waarvoor 21 mensen model stonden (en waaruit het grote 10m brede werk 'Ecce Homo' ontstond) en een objecten-onderdeel. In het hele project staat het gebruik van leem centraal als metafoor voor onze vergankelijkheid. Zie voor uitgebreide informatie deze speciaal hiervoor gemaakte site en de betreffende pagina's in de galerie. Na de eerste expositie in Wittem in 2017 volgde in april-mei 2019 een kleinere in Geilenkirchen (D) en wederom (5 oktober-9 november 2019) een grote solo-expositie bij Galerie Kulturwerk Aachen e. V.
Voor het boek dat van dit project gemaakt is zie de betreffende informatiepagina.